Walcott blijft langer een 'Gunner'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Walcott blijft langer een 'Gunner'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Theo Walcott (foto) en zijn club Arsenal zijn overeengekomen om langer met elkaar door te gaan. Hoe lang het nieuwe contract loopt, maakten de Londenaren niet bekend. Walcott ontwikkelde zich dit seizoen uitstekend in het Arsenal-shirt.

Theo Walcott is een man van records bij Arsenal. Toen hij zijn debuut maakte op het hoogste niveau, toen nog bij FC Southampton, was hij 16 jaar en 143 dagen. Hij is ook de jongste speler ooit die zijn debuut kon maken voor het Engelse nationale elftal. Hij was toen 17 jaar en 75 dagen oud.

Toen hij zijn debuut maakte voor Engeland was Walcott al een Gunner. Onder leiding van Arsène Wenger kon de jonge spits zich ontpoppen tot een van de meest gevreesde buitenspelers in de Premier League. Arsenal is heel erg tevreden dat het contract van Walcott is verlengd. "We zijn zeer content dat we het contract met Theo konden openbreken. Hij is een intelligente speler, en zijn extreme ontwikkeling dit seizoen stelt me zeer tevreden", aldus Wenger op de website van de club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties