Liverpool en Tottenham gaan ver voor Young

Yves Dekoning
| 0 reacties
Liverpool en Tottenham gaan ver voor Young

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens verschillende Engelse media zouden zowel Tottenham als Liverpool FC gaan voor Ashley Young. De Engelse international mag Aston Villa verlaten als ze met voldoende geld over de brug komen.

Aston Villa heeft zopas linksmidden Stewart Downing overgenomen van Middlesbrough. Met Ashley Young hebben de Villains nu twee spelers die beiden strijden voor dezelfde stek in de Engelse nationale ploeg. De 24-jarige Young zou daarom andere oorden mogen opzoeken. Maar Aston Villa heeft een vraagprijs van dertig miljoen euro op zijn hoofd geplakt. 

Tottenham heeft nood aan versterking voor zijn linker flank en bracht al een bod uit van achttien miljoen pond. Maar ook Liverpool FC zou interesse hebben in Young en Rafael Benitez zou zopas toelating hebben gekregen om er vol voor te gaan. Hij zou momenteel wel "slechts" twintig miljoen willen bieden.

De situatie zou snel kunnen veranderen indien Xabi Alonso naar Real Madrid verhuist. Benitez wil echter nog steeds zijn Spaanse centrale middenvelder niet verliezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties