"Chygrinskiy vrijdag van Barcelona"

Steurbaut Kersten
| 1 reacties
"Chygrinskiy vrijdag van Barcelona"
Foto: © SC

Barcelona is bijna zeker van de komst van Dmytro Chygrinskiy van Shakthar Donetsk. Beide clubs bereikten al een overeenkomst. De verdediger moet de transfer nog bekrachtigen met zijn handtekening.

Technisch directeur Txiki Begiristain voorziet dat de transfer spoedig in kannen en kruiken is: “Alles ligt klaar en ik verwacht dat vrijdag na de wedstrijd om de Europese Super Cup alles wordt afgerond. Ik verwacht geen problemen.” Shakthar neemt het vrijdag in Monaco op tegen Barcelona.

“Hij heeft een goede lange bal, heerst in de lucht en kan goed inschuiven”, vindt Begiristain de 22-jarige Chygrinskiy een goede aanwinst voor de Catalanen. “Hij past perfect in het profiel dat wij hadden opgesteld. Wij zijn altijd op zoek naar superieure spelers en Dmytro is er één op een zeer belangrijke positie.”

Chygrinskiy is al de vierde aanwinst voor Barcelona. Zlaten Ibrahimovic en Maxwell kwamen over van Inter en de Braziliaanse aanvaller Keirrison werd weggehaald bij Palmeiras. Hij wordt dit seizoen echter uitgeleend aan Benfica.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties