Trekt De Mul toch nog naar Deportivo?

Nico Wieme
| 7 reacties
Trekt De Mul toch nog naar Deportivo?
Foto: © SC

De kans bestaat dat Tom De Mul, ondanks het aflopen van de transferperiode, toch nog FC Sevilla zal verlaten. De flankaanvaller zou eventueel naar Deportivo La Coruña kunnen.

Een juridisch dispuut tussen Deportivo La Coruña en Real Zaragoza kan ervoor zorgen dat Tom De Mul alsnog elders onderdak vindt. Nadat onze landgenoot een uitleenbeurt aan Mallorca, Xerez en Tenerife aan zijn neus zag voorbijgaan, bestaat de kans dat hij naar La Coruña trekt.

De juridische strijd draait om Angel Lafita. Deze flankaanvaller speelde tot 2007 voor Zaragoza en verkaste nadien naar La Coruña. Een halfuur voor het verstrijken van de transferperiode maakte Zaragoza plotseling gebruik van een optie die het had om Lafita terug te kopen.

Bij Deportivo beweren ze dat ze maar twee miljoen euro gekregen hebben in plaats van de afgesproken drieënhalf miljoen. Het is nu aan de Spaanse bond om een uitspraak te doen in deze zaak. Als Lafita uiteindelijk toch terug naar Zaragoza mag, dan zal Depor de kans krijgen om nog één transfer te realiseren. Dat zou dan goed nieuws zijn voor Tom De Mul, voor wie Deportivo belangstelling toont. Voor de ex-Ajacied zou dat geen slechte zaak zijn, want bij Sevilla moet hij op niet al te veel speelminuten rekenen.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties