Benko noemt Bölöni slechte kopie van Mourinho

Nico Wieme
| 10 reacties
Benko noemt Bölöni slechte kopie van Mourinho
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdagavond zakt Standard af naar het Guldensporenstadion van KV Kortrijk. Eén KVK-speler ligt er alvast op gebrand om tot het uiterste te gaan: Leon Benko.

Tijdens de zomer ruilde Leon Benko Standard in voor KV Kortrijk. De Kroaat kreeg bij de Rouches nooit echt een volwaardige kans en schrijft dat volledig op rekening van Laszlo Bölöni. Benko heeft dan ook geen hoge pet op van de Standardtrainer. "Bölöni is een slechte kopie van José Mourinho", liet de KVK-spits optekenen.

Standard doet er best aan om de drie punten mee naar Luik te nemen. De kampioen kende geen te beste start en staat met veertien punten uit acht matchen op de zesde plaats, weliswaar maar drie punten achter het koptrio Club Brugge, Anderlecht en STVV. Tegen Cercle Brugge speelde Standard afgelopen woensdag voor de vijfde keer gelijk.

KV Kortrijk verloor zijn twee laatste partijen met het kleinste verschil, maar Georges Leekens weet als geen ander zijn troepen te motiveren voor de topmatchen. Zo gingen de Kortrijkzanen op Club Brugge al een punt pakken. Leekens was vorig seizoen de kampioen der gelijke spelen met Lokeren. Op dit moment zijn dat de Rouches. Weet Leekens ook tegen de uittredende kampioen minstens een punt te pakken?
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties