Donk: "Club Brugge kan Europa League winnen"

Mathias Dumarey
| 51 reacties
Donk: "Club Brugge kan Europa League winnen"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Ryan Donk (foto) spreekt op de vooravond van de belangrijke Europese partij van Club Brugge tegen Partizan Belgrado wel heel krasse taal. Volgens de Nederlander kan blauwzwart de Europa League winnen.

Ryan Donk maakte zondagavond tegen AA Gent in de tweede helft zijn heroptreden nadat hij ruim een maand geblesseerd was met een barst in het voetbeentje. Mogelijk neemt hij vanavond de plaats in van Carl Hoefkens centraal in de defensie, want onze landgenoot kan mogelijk niet starten.

"Met AZ speelde ik al vaker Europees dus nieuw is het voor mij zeker niet. Voor de prijzen spelen motiveert me altijd een tikje meer. Als Club Brugge de Europa League zou winnen, dan zou dat toch fantastisch zijn voor België", spreekt de Nederlander plots wel heel krasse taal.

"Tja, in voetbal en dus ook in de Europa League kan alles. Shakhtar Donetsk was voor ons wel een maatje te groot, maar van die wedstrijd hebben we met z'n allen geleerd. We moeten nu wel nog leren verzorgder te spelen. Achterin kan het nog beter, want we lijden er te veel balverlies", besluit Donk in de kranten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties