Stevanovic: "Partizan favoriet voor de tweede plaats"

De Nijs Michael
| 14 reacties
Stevanovic: "Partizan favoriet voor de tweede plaats"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge krijgt vanavond het bezoek van Partizan Belgrado. De thuisploeg moet eigenlijk winnen om de kansen op kwalificatie gaaf te houden, maar daar willen de bezoekers een stokje voorsteken. Coach Goran Stevanovic blaakt alvast van zelfvertrouwen.

"We zijn heel goed op de hoogte van de kwaliteiten van Club Brugge", verzekert Stevanovic in HBvL. "Zowel in de eigen competitie als in Europa spelen ze mooi voetbal. Vooral op fysiek vlak is Club een sterke ploeg. Ik zag een viertal matchen. Daarin kwamen ook hun zwakheden naar voor en daar moet Partizan morgen gebruik van maken."
 
"Tegen Shaktar verloren we maar toch was het een match waarin mijn ploeg toonde dat ze over veel kwaliteiten beschikt om Europees te slagen", aldus de Servische coach. "In Servië is Partizan een grote ploeg en ook Europees willen we scoren. Dat betekent dat we met grote ambitie naar Brugge zijn gekomen: voor de winst en de drie punten. Met alle respect voor Toulouse en Club maar Partizan is favoriet voor de tweede plaats in de poule."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties