Goor: "Onszelf niet teveel druk opleggen"

Steurbaut Kersten
| 10 reacties
Goor: "Onszelf niet teveel druk opleggen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bart Goor was met twee doelpunten tegen Sint-Truiden weer de grote man bij Germinal Beerschot. De 36-jarige middenvelder liep wel tegen een vijfde gele kaart aan en mist over twee weken de topper tegen Club Brugge.

“Als je twee doelpunten scoort, heb je uiteraard een goede wedstrijd gespeeld”, vertelt Goor. “Maar we hebben vooral als ploeg een heel goede wedstrijd gespeeld. De organisatie stond direct goed en we hadden 80 procent balbezit.”

Toch komt Germinal Beerschot op achterstand. “Een beetje ongelukkig, maar gelukkig valt net voor rust die 0-2 niet. In de tweede helft voel je dat ze het niet meer kunnen blijven belopen en dan vallen er twee doelpunten heel snel na elkaar. De vorige weken liet de afwerking het wat af weten, vandaag maken we het wel af.”

Germinal Beerschot is voorlopig opgeklommen naar de derde plaats. “We moeten onszelf niet teveel druk opleggen door nu naar boven te kijken. Het belangrijkste is dat we onszelf handhaven in die top-zes.”

Vijfde geel

Over twee weken moet Germinal Beerschot wel zonder Goor afzakken naar het Jan Breydelstadion. De middenvelder pakte zijn vijfde gele kaart. “Jammer. Ik raakte uit evenwicht waardoor ik val. Het was zeker niet de bedoeling om een penalty te claimen. Maar liever nu, dan dat ik de wedstrijd tegen Roeselare moet missen. Tegen Club ‘mag’ je verliezen, tegen Roeselare moet je winnen.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties