Lierse-fans schreeuwen om ontslag Helleputte

Steurbaut Kersten
| 36 reacties
Lierse-fans schreeuwen om ontslag Helleputte
Foto: © SC

Lierse gaf tegen Tubeke een zo goed als zekere overwinning uit handen. De supporters schreeuwden na de wedstrijd om het ontslag van trainer Herman Helleputte.

Tomasz Radzinski bracht Lierse 2-0 voor, maar na defensief geklungel ging Tubeke toch nog met de volle buit lopen.

“We moeten deze wedstrijd altijd winnen. Als je dan toch verliest is het de fout van de trainer”, reageert Helleputte cynisch op de uitlatingen van de fans. “Er moet iemand de zondebok zijn, maar ik denk niet dat we tijdens de week trainen om zo makkelijk doelpunten weg te geven.”

“Het begin van de wedstrijd was fantastisch. We krijgen kansen om drie, vier keer te scoren, maar geven dan een doelpunt weg en dan krijgen de spelers om een onverklaarbare reden angst. Tijdens de rust was er nog niets aan de hand en heb ik gevraagd om te blijven voetballen. Twee minuten na rust wordt er zwak uitverdedigd en maken ze op een vrije trap gelijk.”

Mentaal oplapwerk

Lierse blijft achter met 1 op 9. “Tegen Turnhout en Tubeke hebben we zes punten weggegeven, anders staan we aan de leiding. Er zal deze week veel mentaal oplapwerk zijn. Dit is een serieuze domper, maar de spelers moeten nu niet denken dat het al voorbij is.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties