Spelers van Moeskroen wekken interesse

Ruben Philippe
| 26 reacties
Spelers van Moeskroen wekken interesse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ondanks het dreigende faillissement mogen enkele spelers van Moeskroen niet klagen. Als Moeskroen failliet gaat, kunnen Van Gijseghem, Lestienne en Volders nog rekenen op heel wat geïnteresseerde clubs.

Daan Van Gijseghem is nog steeds in beeld bij Club Brugge. Nu gaat het gerucht ook de ronde dat Racing Genk interesse toont in de verdediger. Vorig jaar kreeg de jongeling al een aanbod van Club Brugge maar besloot toen om het te negeren. Zijn maandsalaris bij Moeskroen (40.000 euro) gaf daarbij de doorslag.

Ook het jonge talent Maxime Lestienne staat op heel wat verlanglijstjes. Een aantal buitenlandse clubs hebben de middenvelder intussen ook ontdekt. Ondermeer PSV en Lille staan aan te schuiven. Enkele weken geleden stuurde Lestienne Manchester City en Everton al wandelen. Anderlecht hengelt eveneens naar de diensten van de youngster.

Tenslotte is de carrière van Mark Volders ook nog niet voorbij. Hij wekte interesse vanuit Limburg. Sint-Truiden en Genk willen de doelman graag overnemen. STVV gokt daarbij op het vertrek van Mignolet. Bij Genk toonden ze afgelopen zomer al eens interesse. De keeperspositie van Verhulst blijft zo wankelen.
(AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties