Sarr: "Familie denkt dat ik de gek uithang"

Steurbaut Kersten
| 2 reacties
Sarr: "Familie denkt dat ik de gek uithang"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard-verdediger Mohamed Sarr wil even niet meer met de pers praten. De Senegalees kreeg de voorbije dagen veel kritiek over zich heen. “Het beste is dat we op dit moment de rangen sluiten”, aldus Sarr.

Begin deze week titelde VRT TT dat Sarr naar de B-kern werd verwezen voor zijn negatieve impact op de ploeg. “Ik heb me nooit zorgen gemaakt”, zegt de verdediger in La Meuse. “Ik wist dat het niet waar was. De rest van de groep lacht me nu wel uit met dat bericht.”

Maar het artikel raakt Sarr wel. “Het doet me pijn dat ik moet horen dat ik een slechte invloed zou hebben op de jeugd. Zelfs in mijn thuisland praten ze erover. Mijn familie belde me al om te zeggen dat ik moet werken en niet de gek uithangen.”

Ook met trainer Laszlo Bölöni heeft Sarr geen problemen. “Ik herinner me geen incidenten op training. Ik luister naar wat hij me vraagt.”

Ondertussen is Standard in de competitie wel uit de top-zes getuimeld. “We hebben het moeilijk om de knop om te draaien tussen Europa en de Belgische competitie. Natuurlijk willen wij de beste ploeg zijn, maar we moeten nu de rangen moeten sluiten. En voor ons betekent dit dat we ons beter moeten inzetten en aan de achterstand knabbelen.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties