Grondin en Duarte mogen weg bij AA Gent

De Nijs Michael
| 12 reacties
Grondin en Duarte mogen weg bij AA Gent
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

AA Gent doet het erg goed in de Jupiler Pro League en dat heeft zo zijn gevolgen voor enkele spelers. Christophe Grondin en Adriano Duarte hebben te horen gekregen dat ze de club mogen verlaten bij een goed bod.

Grondin was vorig seizoen nog een vaste waarde bij de Buffalo's, maar dit seizoen kwam de Fransman niet verder dan vier basisplaatsen. Een vertrek van de 26-jarige middenvelder, die nog tot medio 2013 onder contract ligt, is dan ook bespreekbaar voor de Oost-Vlaamse club.

Daarnaast mag volgens Voetbalbelgie.be ook Duarte uitkijken naar een nieuwe werkgever. De Braziliaan, die nog tot medio 2012 onder contract ligt, staat intussen anderhalf jaar op de loonlijst van de Buffalo's. Dit seizoen versierde de 29-jarige verdediger zeven basisplaatsen.

Tot slot mogen ook Kenny Thompson en Milos Maric tijdens de wintermercato vertrekken. De laatst genoemde is volgende zomer namelijk einde contract, bijgevolg moet Gent hem nu van de hand doen of hem gratis laten vertrekken tijdens de zomer. Gonzague Vandooren van het failliete Moeskroen blijft dan weer in beeld als mogelijke versterking voor de linkerflank.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties