Transferdagboek 29/01: Man U wil Lloris, Fabregas terug naar Barça?

Ward Callens
| 16 reacties
Transferdagboek 29/01: Man U wil Lloris, Fabregas terug naar Barça?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens de wintermercato duiken er overal transfergeruchten op. Voetbalkrant.com houdt voor u de internationale pers in het oog en serveert u de interessantste pistes.

Volgens The Sun is Manchester United stilaan op zoek naar een opvolger voor de 39-jarige Edwin Van der Sar. Het zou zelfs al een bod hebben uitgebracht op Lyon-doelman Hugo Lloris. Een geldbedrag werd niet vrijgegeven, maar United zou de Braziliaan Anderson alvast in de deal willen betrekken.

Cesc Fabregas verlaat Arsenal aan het einde van het seizoen om weer bij Barcelona te gaan spelen. Dat beweert althans de Catalaanse krant Sport. Barça zou al een akkoord hebben met de middenvelder. Om ook Arsène Wenger te overtuigen zou de Spaanse kampioen 100 miljoen euro klaar hebben liggen voor Fabregas.

Paris Saint-Germain verkeert in financieel moeilijke papieren maar zou nu toch vijf miljoen euro gevonden hebben om een middenvelder te kopen. De club zou graag Jérémy Menez van AS Roma naar de Franse hoofdstad halen, maar de vraagprijs van 10 miljoen euro en de hoge loonsverwachtingen van de Fransman zouden een obstakel kunnen vormen. Een huurovereenkomst is een mogelijke optie voor PSG

Volgens The Daily Post zouden er contacten geweest zijn tussen Juventus en Liverpool over een transfer van Dirk Kuyt. De Italianen zouden de Nederlandse aanvaller graag in juli overnemen van the Reds, maar volgens diens zaakwaarnemer is daar niets van aan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties