Streaker van Genk-Standard ontloopt geldboete

Ruben Philippe
| 58 reacties
Streaker van Genk-Standard ontloopt geldboete
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondagavond werd de topper tussen Genk en Standard verstoord door een streaker. Rond minuut 70 kwam een 17-jarige man het veld opgelopen. Hij riskeert drie maanden stadionverbod maar een geldboete kon niet worden opgelegd.

De actie van Greg Samijn stond al een tijdje aangekondigd op facebook. Vanaf het moment dat 200 mensen vijf euro zouden betalen, zou hij naakt over het veld lopen. "Uiteindelijk waren het er maar 117", liet hij weten. "Met mijn gratis ticket verplaatste ik me naar de onderste rij. Van daaruit kon ik het veld oplopen", legt hij uit. "Ik was verbaasd dat ik zo lang kon lopen. Enkel Pocognoli schreeuwde dat het genoeg was", aldus Samijn tegen La Dernière Heure.

Aan zijn actie is een mogelijk stadionverbod van drie maanden verbonden. Een geldboete ontloopt hij omdat hij nog maar 17 jaar is. "Echt waar? Ideaal. De politie gaf me een P.V. en liet me daarna opnieuw vrij. Ik heb mijn ouders nog gebeld om zeker te zijn dat ze naar de samenvatting gingen kijken", gaat hij verder. Uiteindelijk was de hele actie een stunt om reclame te maken voor DJ Vulgairo, hijzelf. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties