Lamah en Hazard beslissend (video)

Philippe Crols
| 5 reacties
Lamah en Hazard beslissend (video)
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Franse Belgen hebben het zaterdag en zondag uitstekend gedaan. Kevin Mirallas, Eden Hazard en Roland Lamah stonden in het winnende kamp en speelden bovendien een opvallende rol.

Beginnen doen we met de degradatiestrijd. In Frankrijk degraderen de achttiende, negentiende en twintigste en voorlopig staat Le Mans op de achttiende plaats. Het won afgelopen weekend wel het degradatietreffen op bezoek bij Boulogne met 1-3. Roland Lamah (foto) viel twintig minuten voor tijd bij een 0-2-stand in. De Belg liet zich opmerken en zorgde met een goede actie op rechts voor de 1-3 (te bekijken in onderstaand videofragment). 

Paal houdt Mirallas van doelpunt

Nog onderaan boekte Saint-Etienne een verrassende zege. Het was in eigen huis sterker dan Montpellier, de tweede in de stand. Kevin Mirallas viel twintig minuten voor tijd in, toen het nog 0-0 stond, en trapte in het slot van de match nog op de paal. Uiteindelijk werd het 1-0.

Het verlies van Montpellier klonk bij Lille als muziek in de oren. Eden Hazard stond in de basis op bezoek bij Rennes en zorgde op het einde mee voor de beslissende 1-2. Lille is nu derde op een punt van Montpellier. 


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties