KVV.Zelzate aan de winst maar geen juiste weergave.

Hendrik De Vriesere
KVV.Zelzate aan de winst maar geen juiste weergave.
Foto: © SC

Overdreven verliescijfers voor de thuisploeg, het was geen juiste weergave van het vertoon.St.Denijs kwam zelfs heeldicht bij de gelijkmaker maar te vergeefs.

 

St.Denijssport-KVV  1-4

Als men bij de uitslag zou denken dat een walkover was voor KVV, is dat de waarheid veel geweld aan doen. Het was een matig vertoon langs beide kanten al begon de wedstrijd uitstekend voor K VV. Reeds na 5’ kon Ennio Bogaert de bal voor doel brengen en kwam deze bij  Hakim Boucheta, die de kans gretig benutte. Een tweede kans kreeg Mathie Ost nadat  een inspeelbal van Tom De Neve door de defensie slecht werd ontzet, Mathieu schoot naast.

Langs de overzijde een zelfde scenario met een naast geplaatste kopbal. Tom, in het middenveld geposteerd probeerde  met voorzet, Hakim te bereiken, deze kwam evenwel niet in balbezit. Dimitri De Buck(36’), die de plaats innam van  de gekwetste Frederique De Vleesschauwer, behoedde KVV van de gelijkmaker met een prachtige reflex.

Het tweede doelpunt viel er na een vrijschop genomen door Christophe Ost, Joren Hebberecht kopte terug naar het centrum van de kleine backlijn waar Kristof Jannsens de bal eveneens met het hoofd in het doel verlengde.

Na de rust was de tegenstander vinniger en Dimi moest plat gaan om een schot uit de rechterhoek te halen. Het hing in de lucht dat St.Denijs de aansluitingstreffer zou scoren, KVV kwam aanvallend niet meer in beeld vooral langs de flanken liep het langs geen kanten. Op de 59’ werd het dan ook 1-2 via Louis De Groote. Dimi moest nog eens de bal uit de voeten halen om de gelijkmaker te verhinderen. Ondanks een zwakke wedstrijd, kon KVV nog tweemaal scoren. Na een technisch goochelnummertje van Hakim werd de bal via Jonas Parmentier(ingekomen voor Mathieu) tot bij Tom(74’) verlengd die 1-3 tegen de touwen kopte nadat een tegenstander de bal nog even beroerde. Net voor het eindsignaal werd Kristof door Tom aangespeeld, schakelde zijn  tegenstander uit en legde de eindcijfers vast . Aangezien het aantal doelpunten werden de 3 punten verdiend meegenomen naar Zelzate.

Opstelling: Dimitri De Buck-Joachim Hebberecht-Tom De Neve-Niko De Letter-Ennio Bogaert-Joren Hebberecht-Christophe Ost-Mathieu Ost(65’Jonas Parmentier)-Kristof  Janssens-Noam Dierickx-Hakim Boucheta (83’Kevin Druwé)

Brecht Hoornaert en Sasja Demeulenaere bleven op de bank.

Clubnieuws :

Gekwetstenboeg: Sam Soens(voet)-Stephen Cox(knie)-Frederique De Vleesschauwer(jumpersknie)-Thijs Wintein

Christophe Ostliet zijn derde gele optekenen en is er zondag tegen Adegem niet bij.

Verlengden eveneens hun contract naar volgend seizoen toe:Kristof Janssens-Tom De Neve-Stephen Cox.

Kevin Druwé beslist eerdaags.

Bij de jeugdwordt Peter Claus in opvolging van Peter Saelens de jeugdcoödinator.

Pascal De Maesschalck wordt de nieuwe trainer van de U17, gaat dit combineren met trainerschap eerste ploeg, Wachtebeke

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (2A)

Nieuwste reacties