Kortrijk wil Zitka naar West-Vlaanderen halen

De Nijs Michael
| 15 reacties
Kortrijk wil Zitka naar West-Vlaanderen halen
Foto: © SC

KV Kortrijk dingt momenteel nog mee naar een Europees ticket, maar de revelatie van dit seizoen denkt ook al aan de toekomst. Zo speurt de West-Vlaamse eersteklasser naar een nieuwe doelman.

Momenteel verdedigt Glenn Verbauwhede het doel van Kortrijk, maar de jonge goalie is nog steeds eigendom van Club Brugge. De kans is dan ook groot dat Verbauwhede deze zomer terugkeert naar het Jan Breydelstadion, waardoor Kortrijk op zoek moet naar een alternatief.

Dat alternatief zou volgens HLN wel eens Daniel Zitka kunnen zijn. De Tsjechische ex-international komt bij Anderlecht niet meer aan spelen toe nadat hij eind 2008 zwaar geblesseerd raakte in de wedstrijd tegen Dender. Kortrijk informeerde al bij club en speler, maar voorlopig is een akkoord nog niet in de maak.

Anderlecht wil wel meewerken aan een transfer, maar aangezien Zitka nog een jaar onder contract ligt in het Astridpark wil de Brusselse club nog een transfersom. Dat vormt dan weer een probleem voor Kortrijk, want rood-wit beschikt over een relatief klein budget.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties