Vermaelen droomt van 'Arsenal Forever'

Steurbaut Kersten
| 2 reacties
Vermaelen droomt van 'Arsenal Forever'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Vermaelen heeft tijdens zijn eerste seizoen bij Arsenal indruk gemaakt. De Belgische verdediger vond al acht keer de weg naar de netten. En als het aan hem ligt, dan speelt hij over tien jaar nog in het shirt van de Gunners.

“Wat mij betreft is het Arsenal Forever”, zegt Vermaelen in HBvL. “Ik ben heel blij dat ik hier ben en ik wil hier best mijn verdere carrière doorbrengen.”

De Rode Duivel beseft dat het geen makkelijke opdracht is. “Er is de bikkelharde concurrentie en ik ben in mijn loopbaan ook al eens drie, vier maand geblesseerd geweest. Zo snel kan het dus gaan.”

Dorp Amsterdam

Vermaelen heeft zich ook goed aangepast aan een nieuwe levenssituatie. “Mijn huis is wel beveiligd met camera's en een poort, maar het is geen burcht. Er staan geen supporters en geen pers aan de deur.”

“De Engelsen zijn ook niet opdringerig. Ik word wel herkend op straat en mensen vragen soms wel eens een handtekening, maar daar blijft het bij. Amsterdam is ook gezellig, maar in vergelijking met Londen is het een dorp.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties