Nieuwe voorzitter Liverpool is supporter van Chelsea

Nieuwe voorzitter Liverpool is supporter van Chelsea

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Martin Broughton, de nieuwe voorzitter van Liverpool, zal zondag niet aanwezig zijn tijdens de thuismatch van 'zijn' club en Chelsea. Hij is immers een fervent supporter van Chelsea en wil niet juichen bij een Londense goal.

Broughton is de baas van British Airways en heeft als belangrijkste taak om een koper te vinden voor Liverpool. “Wanneer je al 55 jaar supporter bent bij een club, kan je niet verwachten dat je opeens overstapt naar een andere vereniging”, zei de preses. “Chelsea zit in mijn bloed. Het wordt zondag dan ook een emotionele wedstrijd voor mij en de supporters van Liverpool weten ongetwijfeld wat ik bedoel.”

De preses wil daarom niet aanwezig zijn op Anfield. “Dat zou getuige van weinig respect”, vond Broughton. “Liverpool heeft geweldige supporters en ik wil deze met respect behandelen. Ik denk dat het beste scenario is dat Liverpool wint en over twee weken de vierde plek haalt en dat Chelsea ondanks de nederlaag kampioen van Engeland wordt. Het zou geweldig zijn als het zo zou gebeuren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties