Koster: "Nieuwe spits is de prioriteit"

Steurbaut Kersten
| 114 reacties
Koster: "Nieuwe spits is de prioriteit"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge beleeft een rustige transferzomer. Marcos is voorlopig de enige blauw-zwarte aanwinst. De volgende prioriteit is het aanvallende compartiment versterken.

Marcos legde maandag medische testen af en kwam daarna zijn ploegmaats even bekijken tijdens de eerste training van het seizoen. De Braziliaanse rechtsachter sluit dinsdag aan bij de groep en wordt in de namiddag voorgesteld aan de pers.

“Een extra aanvaller is nu de prioriteit”, stelt Adrie Koster tijdens zijn eerste ontmoeting met de pers. “Op korte termijn willen we daar duidelijkheid over.”

Koster wil geen uitspraken doen over mogelijke vertrekkers, maar Cleber Sonda, Jorn Vermeulen en Brecht Capon zoeken mogelijk nog andere oorden op.

“Voor Cleber zoeken we een club waar hij kan spelen”, aldus sportief directeur Luc Devroe. “Mogelijk een tweedeklasser. Vermeulen mag een jaar uitgeleend worden. Capon mag alleen definitief weg. Hij heeft vorig seizoen veel wedstrijden gespeeld en is zeker niet overbodig. Maar als een club onze condities aanvaardt, dan mag hij weg.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties