Carcela: "Ik wist dat ik hem onder de muur moest trappen"

Steurbaut Kersten
| 7 reacties
Carcela: "Ik wist dat ik hem onder de muur moest trappen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mehdi Carcela had met twee doelpunten een belangrijk aandeel in de ruime zege van Standard op Lierse. Maar zoveel weerklank zijn doelpunten op het veld kregen, zo bedeesd kwam de middenvelder na de wedstsrijd uit de hoek.

Bij de eerste treffer van Carcela zagen de spelers van Lierse er niet goed uit. “Ik wist dat ik de vrije trap niet over de muur moest mikken”, pocht de Rode Duivel. “Ik plaatste hem dan maar mooi onder de muur.” Eiji Kawashima was verrast en kon net niet meer bij de bal.

Ook bij de tweede treffer van Carcela viel Kawashima weinig te verwijten. De Marokkaanse Belg kwam met een gelukje terug bij de bal, maar knalde dan enig mooi met buitenkantje links het leer in de kruising. “De doelman liet nog een klein gaatje. Voldoende om mijn kans te wagen.”

In de eerste helft bood Lierse nog wat tegenwerk, maar na de rust gingen de Pallieters plat op de buik. Carcela vindt echter dat de Luikse zege zeker enige waarde heeft: “Wij winnen vandaag wel omdat wij zo sterk waren, niet omdat Lierse zwak was.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties