Internacional wint in finale Copa Libertadores

Manuel Gonzalez

Internacional is hard op weg om de Copa Libertadores, de Zuid-Amerikaanse tegenhanger van de Champions League, te pakken. De Brazilianen wonnen alvast de heenmatch.

De finale gaat tussen het Mexicaanse Chivas de Guadelajara en het Braziliaanse Internacional. De eerste wedstrijd vond gisteren in Mexico plaats. De thuisclub domineerde en kwam op slag van rust via Bautista dan ook verdiend op voorsprong.

In de tweede helft draaide de bezoekers de situatie om amper vier minuten om. Giuliano scoorde de gelijkmaker in de 73ste minuut en in de 77ste minuut lukte Bolivar de winnende treffer. Door deze 1-2 uitzege kan Internacional de zege in de Zuid-Amerikaanse Champions League al ruiken. Volgende week is de terugmatch in Brazilië.