Cercle denkt GB en De Boeck te dagvaarden

Mathias Dumarey
| 79 reacties
Cercle denkt GB en De Boeck te dagvaarden
Foto: © SC

Glen De Boeck (foto), nu trainer van Germinal Beerschot maar de vorige twee seizoenen aan de slag bij Cercle Brugge, houdt best rekening met een rechtszaak. Ook de Antwerpse club zou voor de rechter gedaagd kunnen worden door de Bruggelingen.

Glen De Boeck sprak enkele weken terug in het Canvas-programma Extra Time de hoop uit dat zijn relatie met Cercle-voorzitter Frans Schotte ooit weer genormaliseerd kan worden nadat de coach halsoverkop opstapte om bij Germinal Beerschot aan het werk te gaan. Daar lijkt De Boeck naar te kunnen fluiten.

Cercle Brugge en Germinal Beerschot kwamen nog altijd niet tot een akkoord over de overgang. Beide teams hadden afgesproken om begin deze week naar een oplossing te zoeken, maar de Antwerpenaren lieten niets van zich horen. Nu denkt Cercle Brugge om zijn ex-trainer en Germinal Beerschot te dagvaarden.

"Ons geduld is niet eindeloos. Als er binnen een redelijke termijn geen oplossing komt, kunnen we niets anders dan Glen De Boeck te dagvaarden", zegt voorzitter Frans Schotte in HLN. Cercle gaat nu ook onderzoeken of het Germinal Beerschot kan dagvaarden omdat het meewerkte aan contractbreuk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties