Zevne: "Ontlading was enorm na het doelpunt"

Zevne: "Ontlading was enorm na het doelpunt"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp won woensdagavond met 1-2 op het veld van Tubeke. De Great Old start zo uitstekend aan de competitie. Nieuwkomer Kerem Zevne maakte meteen het beslissende doelpunt.

"Dit was enorm genieten bij mijn eerste competitiewedstrijd voor Antwerp. De ontlading na het doelpunt bij de spelers en de supporters was enorm. Het liep gewoon niet zoals we hadden verwacht en als ik dan uiteindelijk wel het beslissende doelpunt kan maken voor al mijn ploegmaats is het prachtig. Ook de supporters hadden reden tot feesten. Ik ben al heel wat gewoon uit Turkije van sfeer, maar wat de supporters van Antwerp hier laten zien maak je toch niet veel mee", aldus Zevne.

Over de wedstrijd had de middenvelder nog het volgende te zeggen. "De eerste helft was heel moeilijk. We speelden niet ons eigen spel en daardoor kregen we het heel moeilijk. Tubeke kwam er telkens goed uit met de lange bal. Gelukkig was onze 2de helft dan weer heel goed. We hebben laten zien dat we een heel goede groep hebben en ook dat we heel goed kunnen voetballen."  
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties