Legear hervalt opnieuw in blessure

Steurbaut Kersten
| 15 reacties
Legear hervalt opnieuw in blessure
Foto: © SC

Na de uitschakeling voor de Champions League valt er in Anderlecht nog meer slecht nieuws te rapen. Jonathan Legear is in de partij tegen Partizan Belgrado in zijn oude blessure hervallen.

Legear beleeft niet zijn gelukkigste zomer in Anderlecht. De flankspeler vertoeft meer in het dokterskabinet dan op het oefenveld.

Begin deze maand gaf de Luikenaar met een liesblessure al forfait voor een oefeninterland tegen Finland. “Een scheurtje in de lies”, aldus KBVB-arts Kris Van Crombrugge.

Terug bij Anderlecht was de speler opnieuw fit. Legear stond vier dagen na de interland zelfs in de basis tegen Germinal Beerschot. Het noodlot sloeg echter opnieuw toe: een blessure aan de hamstrings.

Ariël Jacobs rekende echter op Mister Europe voor de belangrijke Europese wedstrijd tegen Partizan Belgrado, maar Legear herviel in zijn blessure.

Bondscoach Georges Leekens selecteerde Legear voor de wedstrijden tegen Duitsland en Turkije, maar paars-wit zit dat niet zitten. “Het dossier wordt overgemaakt aan de medische staf van de KBVB”, aldus Anderlecht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties