Defour duikt opnieuw op bij Manchester United

Steurbaut Kersten
| 27 reacties
Defour duikt opnieuw op bij Manchester United
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het einde van de zomermercato nadert en de naam van Steven Defour duikt weer nadrukkelijk op in de transferrubrieken van de Britse kranten. Manchester United zou nog voor het einde van de maand een bod uit brengen op de Standard-speler.

Het is niets nieuws onder de zon, Defour die gelinkt wordt aan Manchester United. De kapitein van de Rouches kijkt er al niet meer raar op.

Vorig seizoen werd Defour voor het eerst in verband gebracht met de Mancunians. De middenvelder lag toen in de lappenmand en was toch enigzins verrast toen hij tussen zijn telefoonrekeningen een brief van ene Sir Alex Ferguson terugvond. Om hem beterschap te wensen tijdens zijn revalidatie.

Sindsdien duikt de naam van onze landgenoot regelmatig op in de sportkatern over het Kanaal. Manchester United zou eerder al een bod uitgebracht hebben van 13 miljoen euro, maar dat bericht wordt ontkend.

Nu komt er mogelijk wel een officiële toenadering van United. Defour, nog onder contract tot 2015, verklaarde echter al dat hij het seizoen nog wil uitdoen op Sclessin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties