Hoefkens: "Als groep dichter naar elkaar gegroeid"

Steurbaut Kersten
| 11 reacties
Hoefkens: "Als groep dichter naar elkaar gegroeid"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat niet goed met Club Brugge. Dat is het minste wat je kan zeggen na een 3 op 12 in de Belgische competitie. Alleen een Europese kwalificatie in Minsk kan vanavond de blauw-zwarte crisis een beetje bezweren.

“Door de moeilijke periode die we momenteel doormaken, zijn we als groep misschien wel dichter naar elkaar toegegroeid”, hoopt kapitein Carl Hoefkens. “Zoiets zie je ook in het dagelijkse leven. In momenten van crisis gaan mensen dichter bij elkaar komen.”

De voorbije drie wedstrijden kwam Club Brugge telkens vroeg op achterstand. “Dat moeten we uiteraard vermijden”, weet de centrale verdediger. “Hopelijk kunnen we een hecht blok vormen en vanaf de eerste minuut de concentratie houden.”

Een 2-1-overwinning is een linke uitgangspositie in Europa. Eén tegendoelpunt in Minsk kan dodelijk zijn voor Club Brugge. Hoefkens heeft er toch vertrouwen in. “In het verleden hebben we al bewezen dat we ook buitenshuis een resultaat kunnen neerzetten. Als we een doelpunt kunnen maken, dan hebben we al een grote stap in de goede richting gezet.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties