Groep A: Manchester City en Juventus houden het op gelijkspel

Bram Coenen
| 3 reacties

In Groep A van de Europa League hebben Manchester City en Juventus vanavond 1-1 gelijk gespeeld. Vincent Kompany speelde 90 minuten voor de thuisploeg.

Juventus kwam al snel op voorsprong via Vincenzo Iaquinta. Iets na het halfuur kon de thuisploeg, met Vincent Kompany 90 minuten centraal achterin, echter alweer gelijk stellen via Adam Johnson. Dedryck Boyata mocht bij de rust Pablo Zabaleta komen vervangen bij City, maar doelpunten zagen we die tweede helft niet meer.

City moet de leiding nu delen met Lech Poznan. De Poolse ploeg klopte vanavond Red Bull Salzburg met 2-0 dankzij goals van Arboleda en Peszko. Salzburg blijft door deze nieuwe nederlaag puntenloos laatste, Juventus telt nu twee op zes.