Coosemans: "Rustig naar topper toegeleefd"

Nico Wieme
| 0 reacties
Coosemans: "Rustig naar topper toegeleefd"
Foto: © SC

Colin Coosemans beleefde wel zijn namiddagje in het Brugse doel. De derde doelman van Club doorstond zijn vuurdoop met verve en behoedde zijn team in het slot van een beklijvende topper van een gelijkspel. “Een zege tegen Gent doet altijd deugd.”

“Ik heb rustig naar deze match toegeleefd”, vertrouwde Colin Coosemans ons na afloop van de match tegen Gent toe. “Zo kon ik mij goed voorbereiden. Ik heb geen kranten gelezen en geen voetbal gekeken op tv. Waar ik vanmorgen aan dacht toen ik opstond? Aan een boterham met choco (lacht).”

“Het verschil met de match tegen Villarreal was, dat ik wist dat ik nu zou mogen starten. Stijn Stijnen en Geert De Vlieger waren hier aanwezig en hebben mij succes gewenst. Dany Verlinden zei dat ik mijn eigen match moest spelen en niet in paniek mocht geraken als ik een fout zou maken”, aldus het Brugse sluitstuk.

Matchbal

Bij die laatste vrijschop van Gent balde Coosemans de vuist. “Ik dacht dat het de matchbal was en dat de ref zou affluiten nadat ik had uitgetrapt. Hij liet echter doorspelen en daardoor werd het nog een keer warm voor onze goal. Als Gentenaar zou ik liegen mocht ik beweren dat een zege tegen de Buffalo’s mij geen deugd zou doen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties