Kompany: "Ons niet focussen op Manchester Utd."

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Kompany: "Ons niet focussen op Manchester Utd."
Foto: © SC

Manchester City lijkt momenteel aan de hooggespannen verwachtingen te voldoen in de Engelse Premier League. Na dit weekend staat de club al boven aartsrivaal Manchester United, "maar de focus daarop leggen is gevaarlijk", zegt de Belg Vincent

Vincent Kompany (foto boven)heeft trainer Roberto Mancini van zijn kunnen overtuigd en krijgt een plaats centraal in de defensie van Manchester City. Hij heeft dus recht van spreken bij de huidige nummer twee in de Premier League.

Onze landgenoot vindt het gevaarlijk mocht men bij Manchester City enkel focussen op de resultaten van buur en rivaal United. "Als we ons blijven richten op onze eigen prestaties, zal het nog beter gaan", aldus Kompany in Manchester Evening News.

Hij was dan ook heel gelukkig met de volle buit tegen Newcastle United. "Het resultaat was gisteren het belangrijkste. Hierdoor konden we rustig kijken hoe Arsenal en Chelsea het zouden doen tegen elkaar. We speelden zeker ons beste voetbal niet, maar we wonnen en dat telt", besluit onze landgenoot.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties