Koster: "Nonchalance moet uit de ploeg"

Koster: "Nonchalance moet uit de ploeg"
Foto: © SC

Adrie Koster was niet helemaal tevreden na de 3-2-winst tegen AA Gent. Volgens hem heeft zijn ploeg veel te veel mogelijkheden verprutst om Gent definitief uit te tellen.

"We namen een sterke start", zei Koster op de persconferentie na de wedstrijd. "In die eerste helft lieten we nog veel mogelijkheden onbenut. Toen Duarte in de zone van Vargas kwam spelen, werd ons spel wat minder. Wat ik niet begrijp, is dat er dan nonchalance in de ploeg sluipt en we nog een tegengoal pakken vóór de rust."

"In die fase was mijn team niet resoluut genoeg. Aan de rust heb ik gevraagd om voor die vierde goal te gaan en alert te blijven. Dan krijg je natuurlijk een uitgelezen kans met die penalty maar in plaats van 4-1 en match over wordt het dan 3-2. En dan krijg je het moeilijk."

"We gaven veel te veel fouten weg rond de 16 waardoor zij via de vele spelhervattingen druk konden zetten. Daarin moeten we nog slimmer worden. Op de counter hadden we het veel eerder kunnen afmaken. " Vooral de nonchalance stoort de club-trainer. "Die moet er dringend uit, ja. Ze moeten het toch eens gaan oppakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties