Van Bommel: "Nigel is een lieve jongen"

Onbekend Onbekend
| 10 reacties
Van Bommel: "Nigel is een lieve jongen"
Foto: © SC

AD.nl meldt dat Mark van Bommel zeker weet dat Nigel de Jong nog terugkeert in het Nederlands elftal. De aanvoerder van Oranje verklaarde dat maandagavond na een training van de nationale ploeg.

"Het is heel ongelukkig als je twee keer in een half jaar het been van een tegenstander breekt", stelde Van Bommel. "Maar ik ken Nigel als een lieve jongen. Die wil niemand blesseren, maar wil wel alle duels winnen. Ik hoor mensen roepen dat hij een crimineel is. Wat een onzin."

Van Bommel: "Ik weet precies wat Nigel nu doormaakt. Ik heb me ook een tijdje moeten verantwoorden voor hard spel. Ook ik wilde niemand blesseren. Ik ben wel over die kritiek gaan nadenken. Misschien moet Nigel af en toe net iets anders een duel in gaan. Maar dat blijft moeilijk."

Van Marwijk licht de straf voor De Jong pas woensdag mondeling toe. Hij liet het maandag bij een schriftelijke verklaring. "Ik heb de jongens gezegd dat ik geen andere mogelijkheid zag. Binnen afzienbare tijd zal ik nog eens met Nigel gaan praten. Nu wil ik me met de staf en de spelersgroep volledig concentreren op de komende twee belangrijke EK-kwalificatiewedstrijden'', stelde de schoonvader van Van Bommel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties