Vandenbussche nog maanden buiten strijd

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Vandenbussche nog maanden buiten strijd
Foto: © SC

Heerenveen-doelman Brian Vandenbussche zal dit jaar niet meer in actie komen. De Belg scheurde in de voorbereiding zijn kruisband aan de linkerknie. Momenteel werkt de West-Vlaming hard aan zijn revalidatie.

Het spreekt voor zich dat deze blessure een streep is door de rekening van Vandenbussche. Hij had zeer graag de competitiestart van de Friese club in de Eredivisie meegemaakt. Een zware knieblessure besliste daar anders over. Hij maakt ten vroegste begin februari zijn comeback.

Het huidige revalidatieproces is alvast zwaar. “De revalidatie loopt goed, maar is wel zeer zwaar”, zo verklaarde Vandenbussche in de Leeuwarder Courant. “Ik hoop dat ik over een zestal weken weer het veld op kan.”

Coach Jans vertrekt in januari met zijn troepen naar Portugal op trainingskamp. Of Vandenbussche meekan is voorlopig nog een vraagteken. “Als het even kan, wil ik mee op trainingskamp”, aldus de doelman. “Ik zal wel pas ten vroegste in februari matchen kunnen spelen. Je ligt immers zes maanden in de lappenmand met deze blessure.”

Door Jarryd Naegels

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties