Vossen: "Jammer dat Bolat het zo wil uitspelen"

Steurbaut Kersten
| 28 reacties
Vossen: "Jammer dat Bolat het zo wil uitspelen"
Foto: © SC

Jelle Vossen ontkent dat hij Sinan Bolat een ‘hoerenzoon’ heeft genoemd. De topschutter van Racing Genk hoopt echter dat dit conflict niet zal blijven hangen in de toekomst. “Hij blijft wel een goede gast.”

Jelle Vossen verscheen meteen na de wedstrijd voor de camera’s. “Een rode kaart afgedwongen? Ik heb niets afgedwongen. De scheidsrechter heeft gehoord wat Sinan zei, dus was het logische dat hij een rode kaart trok”, stelt de topschutter over de uitsluiting van Bolat.

“Ik kon er trouwens niet veel aan doen. Ik bleef staan en hij gleed tegen mijn benen. Het verwonderde mij zelfs dat ik een gele kaart kreeg. Daarna slingerde Bolat woorden naar mijn hoofd die niet door de beugel kunnen. Op zo’n moment is het beter dat je jezelf dan uit de voeten maakt.”

Na een uitlooptraining confronteren we Vossen met de woorden van Bolat. Die verklaarde dat de Genkse spits hem een ‘hoerenzoon’ noemde. “Dat is zijn versie”, zucht Vossen. “Maar ik vind het jammer dat hij het op deze manier probeert uit te spelen.”

“Hij riep dingen die niet hoorden op een voetbalveld. Ik heb hem gewoon gezegd dat zoiets niet moest en dat ik zoiets niet moest pikken. De scheidsrechter heeft alles gehoord en zal het in zijn rapport weergeven.”

Vossen vindt het jammer dat het zo’n vaart moet lopen. “Wij hebben nooit ruzie gehad en ik beschouw hem als een goed mens. Dit begrijp ik toch niet. Na de wedstrijd zat hij te telefoneren in de spelerstunnel, maar ik heb hem maar wijselijk met rust gelaten. Hopelijk blijft hier niets van hangen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties