Laat Antwerp zich inspireren door zege in derby?

Steurbaut Kersten
| 21 reacties
Laat Antwerp zich inspireren door zege in derby?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zou een echte kraker uit de oude doos kunnen zijn, maar vanavond is het een bekerwedstrijd tussen een topper uit eerste klasse en een middenmoter uit de tweede divisie. Toch wil Antwerp op Standard tonen dat de club nog leeft.

Trainer Colin Andrews verwijst naar de zege in de Antwerpse derby tegen Germinal Beerschot. “Het bestuur vroeg om niet te verliezen met 5-0. Wel, we wonnen met 1-0. Dat moet ons inspireren.”

De spelers van de Great Old kijken er alvast naar uit. “Het is nu de moment om te tonen dat we wel kunnen voetballen”, aldus Kerem Zevne. “Het is lang geleden dat we nog zo’n topper konden spelen en nu moeten we laten zien dat Antwerp helemaal niet dood is”, vult Emmerik De Vriese aan.

Dominique D’Onofrio wil niet dat zijn spelers zich laten verrassen. “Onze laatste bekerwinst dateert van 1993. Dat is veel te lang geleden voor een club als Standard.”

Wat denkt BWIN over de match?

Standard is natuurlijk favoriet. Antwerp FC kan daarentegen een mooie stuiver opleveren als u geld inzet op een zege voor de tweedeklasser. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Standard de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 180 euro bij een gok van 150 euro.

Durft u wedden dat Antwerp FC wint, dan scoort u 1575 euro bij Bwin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties