Hoefkens: "Er was te weinig kwaliteit"

Nico Wieme
| 28 reacties
Hoefkens: "Er was te weinig kwaliteit"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een strijdende Carl Hoefkens ging mee ten onder met Club Brugge tegen Dinamo Zagreb. De aanvoerder wond er nadien geen doekjes om en legde de vinger op de wonde: "We misten kwaliteit."

Carl Hoefkens stond als laatste Clubspeler de pers te woord en was, zoals vaak, vrij kritisch in zijn analyse. "Dinamo scoorde uit twee kansen twee keer. Wij liepen daarna achter de feiten aan. Dan zag je dat we het mentaal moeilijk hebben om een achterstand ongedaan te maken. De goesting en de wil waren er wel, maar er was te weinig kwaliteit. Daarmee bedoel ik vooral de dreiging voorin."

Hoe moet het nu verder met blauw-zwart? "We zijn mentaal zwaar aangeslagen. Het publiek begon zich ook tegen ons te keren. Zij verwachten veel meer van ons en terecht. We mogen de handdoek echter niet in de ring gooien. Elke match voor winst gaan, is het devies. Gelijk tegen wie en waar. Laat ons vooral rustig blijven en geen overhaaste beslissingen nemen (waarmee Hoefkens verwees naar een mogelijk ontslag van coach Adrie Koster, red.)."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties