Pandza: "Ref liet geen enkel contact toe"

Nico Wieme
| 3 reacties
Pandza: "Ref liet geen enkel contact toe"
Foto: © SC

Boris Pandza vond niet meteen een verklaring voor de Mechelse nederlaag bij Lokeren. De Bosniër had het in ieder geval niet begrepen op ref Christoph Virant. "De scheidsrechter floot voor ieder licht contact en trok heel snel geel."

KV Mechelen ging met 3-1 de boot in bij Lokeren en dat was een teleurstelling voor Boris Pandza. "Ik weet echt niet wat er fout ging bij ons. Dit was een evenwichtige match. Tot aan de 1-1 hadden we alles onder controle, maar dan scoren zij uit het niets. Ook in de tweede helft was er geen vuiltje aan de lucht tot Benjamin De Ceulaer als een duiveltje uit een doosje de 2-1 lukte."

De KVM-verdediger had het niet onder de markt met de kwikzilveren spits van Lokeren. "De Ceulaer is inderdaad heel snel, maar ik zou niet durven zeggen dat ik grote problemen had met hem. In de eerste helft waren wij beter en Christian Benteke scoorde verdiend de 0-1. Lokeren heeft echter ook veel kwaliteit in huis. Ik moet hen feliciteren met deze zege. Voor ons is dit een match om zo snel mogelijk te vergeten."

Contacten

Het spel lag ook veel stil en dat was volgens Pandza de fout van één persoon. "Ik vind het raar dat de ref elk contact bestrafte. Na mijn gele kaart kon ik mij geen fout meer permitteren of ik zou eraf gevlogen zijn. Als verdediger is het heel moeilijk spelen zonder contacten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties