Van Hoevelen: "De Ceulaer had geluk"

Nico Wieme
| 4 reacties
Van Hoevelen: "De Ceulaer had geluk"
Foto: © SC

Kenny Van Hoevelen ging met KV Mechelen kopje onder bij Lokeren. Hij deelde onze mening niet dat Benjamin De Ceulaer een constante gesel was voor de Malinoisverdediging.

In de spelerstunnel van het Daknamstadion gaf Kenny Van Hoevelen ons zijn analyse van de match. "Ondanks de moeilijke start kwamen we op voorsprong. Lokeren bracht enkel gevaar bij stilstaande fasen. Wij hebben rond onze eigen zestien meter wel te veel fouten gemaakt. Met iemand als Ivan Leko weet je dat dit gevaarlijk is. Op die manier is ook de gelijkmaker gevallen. Na de pauze zat de match lange tijd op slot."

Benjamin De Ceulaer scoorde twee doelpunten tegen de KV-verdediging, maar volgens Van Hoevelen hadden hij en zijn ploegmakkers de pocketspits goed onder controle. "De Ceulaer had geluk bij de zijn twee doelpunten. Het klopt dat hij snel is en bij de 2-1 hebben we ons misschien wel verkeerd opgesteld. Het is niet zo dat we geen grip op hem hadden. De gelijkmaker viel toevallig op zijn hoofd en bij dat tweede doelpunt glipte hij gewoon weg."

Van Hoevelen wil de nederlaag van Malinois bij Lokeren niet dramatiseren. "Het is niet omdat we nu verliezen dat we plots naar beneden moeten kijken. De komende dagen moeten we de koppen bijeensteken en deze nederlaag uitpraten. Volgende week tegen Zulte Waregem moeten we er weer volle bak tegenaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties