De Boeck haalt uit: "Verhaegen is een leugenaar"

De Boeck haalt uit: "Verhaegen is een leugenaar"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het lijkt er op dat het dit seizoen op het Kiel niet meer rustig gaat worden. Glen De Boeck haalt in GvA en HLN zwaar uit naar erevoorzitter Jos Verhaegen en directeur Gunther Hofmans.

"Verhaegen heeft er bijna drie weken geleden alles aan gedaan om mij buiten te krijgen. Bijna met succes. De chaos in het bestuur en het feit dat de groep nog vechtlust toonde, hebben er voor gezorgd dat ik niet moest vertrekken."

"Ik ben een type dat een kat een kat noemt en dat is Verhaegen niet gewend. Dertig jaar lang al behandelt hij trainers als een wegwerpproduct", zegt De Boeck. "Altijd maar de vermoorde onschuld spelen. Van in het begin heeft hij gelogen", klinkt het. "Verhaegen zou van niks geweten hebben toen ik aangesteld werd. Herman Kesters zou soloslim gespeeld hebben. Maar hij was wél op de hoogte en belde me zelfs om te zeggen hoe blij hij wel was."  

"Dat ik gezegd zou hebben dat hij zich met niks meer mocht moeien, is ook een leugen. Het enige wat ik duidelijk gemaakt heb, is dat hij na de training niet in de gang moest komen dralen om te zeggen dat het op geen kloten trok."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties