Deschacht: "Nu wil ik zo lang mogelijk doorvoetballen"

Deschacht: "Nu wil ik zo lang mogelijk doorvoetballen"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Het Nieuwsblad ging op bezoek bij de geblesseerde Anderlecht-kapitein Olivier Deschacht. De revaliderende linksachter kijkt met spanning uit naar het moment dat hij terug op het veld staat.

Deschacht staat sinds kort weer op eigen benen. "Sinds vandaag kan ik weer perfect stappen. We doen al een hele week oefeningen, mobiliseren heet dat. Sinds woensdag ben ik met enkelversterkende oefeningen begonnen omdat de krukken weg mochten."

"Die oefeningen hebben blijkbaar een enorm effect. Daarvoor mankte ik nog bij het stappen. Het is een stap in de goede richting. Er was voorzien dat ik nog een week op krukken zou lopen, dus ik lig een week voor op schema. Dat is goed voor het moreel.'

De blessure deed hem wel beseffen dat hij het voetbal mist als hij in zijn luie zetel ligt. "Vroeger vond ik voetbal leuk, maar nu ben ik beginnen beseffen dat ik het meer dan leuk vind, dat het de beste job in de wereld is. Ik heb een contract tot 2015 bij Anderlecht. Vroeger wilde ik dan stoppen, op mijn 34ste. Maar nu wil ik blijven doorvoetballen zolang het kan."


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties