Amateurs van Chambery blijven verrassen in Franse beker

Jarryd Naegels
| 6 reacties

In de Coup de France zijn in de vroege avond al drie duels afgewerkt. Chambery stuntte alweer en kegelde Sochaux uit het tornooi.

Sochaux haalde het voorbije weekend nog met 5-1 uit tegen Rennes. Op bezoek bij vijfdeklasser Chambery, werd het echter genadeloos uit de beker gewipt. De bezoekers kwamen nochtans 0-1 voor via Ideye.

Tissot-Rosset en Bey zorgden in de tweede periode voor de ommekeer. Na Monaco en Brest is Sochaux al de derde eersteklasser die eruit gaat tegen Chambery. De amateurs mogen nu naar de kwartfinales.

PSG liet zich niet verrassen. De club uit Parijs ging dankzij een hattrick van Hoarau met 1-4 winnen bij Martigues. De thuisploeg speelde wel zeventig minuten met een man minder.

Tweedeklasser Le Mans ging ten slotte met 1-2 winnen bij Nancy. De thuisploeg kwam wel 1-0 voor via Diakite, maar nog voor de pauze zorgde Behe alweer voor de gelijkmaker. Enkele minuten voor affluitten gingen de bezoekers zelfs nog met de zege aan de haal na een doelpunt van Cisse.