“Wij durfden te weinig”

Michiel Derwael
| 2 reacties
“Wij durfden te weinig”
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse had de match tegen KV Mechelen volledig in handen. Voor beiden ploegen was het een moeilijk begin, maar Lierse haalde haar vierde winst van het seizoen binnen. Volgens Tom Soetaers was Mechelen niet de mindere.

“Het was een moeilijk begin van de wedstrijd, maar na vijf minuten krijgt Iddi een grote kans om 0-1 te maken. Als die bal erin gaat, krijgen we een totaal andere match. Het geloof bij ons groeide, maar door de tegentreffer viel dat weg”, vertelt Soetaers.

Het was een match met weinig kansen, maar veel strijdkracht. “Wij hebben niet terecht verloren. De verdediging heeft weinig weggegeven. Alleen hebben wij te weinig kansen gecreëerd en zonder doelpogingen kan je geen wedstrijd winnen.”

KV Mechelen speelde zonder een echte spits. “De tactiek was om met snelle jongens op de flank te spelen. En dat werkte want Iddi krijgt een grote kans in het begin van de wedstrijd. Het is zo dat wij te weinig durf in ons spel hebben gelegd.. Nadien sloeg de vermoeidheid een beetje toe. Het zijn de laatste wedstrijden en de sommige spelers hebben veel matchen gespeeld”, verklaart Soetaers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties