Koster gelooft in overwinning op Sclessin

Melissa Maes
| 62 reacties
Koster gelooft in overwinning op Sclessin
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Adrie Koster leeft gemoedelijk toe naar de topper tegen Standard. Vrijdag stond hij de pers te woord en blijkbaar heeft de vrije week rust gebracht. Toch blijft Club-trainer beducht voor een Standard dat terug op het juiste spoor zit.

Adrie Koster is er zich van bewust dat Standard in goeie vorm is: “Standard is een geduchte tegenstander, maar ook wij zijn in goeie doen, dus het wordt een leuke wedstrijd”. Beide ploegen staan onder druk om te winnen. “De eerste drie in de stand zijn zeker van play-off 1, maar de plaatsen vier tot zes worden nog fel bevochten. Wie na dertig matchen niet genoeg punten bijeen speelt, hoort ook niet thuis bij de eerste zes.”

De Nederlandse trainer kijkt uit naar de reis richting Luik. “Ik ben niet bang voor het volle huis van Sclessin, de supporters leven altijd mee met de wedstrijd. Het is beter om voor een vol stadion te spelen dan voor een leeg.”

De komst van extra trainers vindt Koster een goede zaak. “Vanuit hun ervaring kunnen ze de spelers meer individueel gaan begeleiden, maar mijn taak als hoofdtrainer verandert niet. Er zullen goede afspraken gemaakt worden in verband met trainingen”, besluit Koster.

De coach is nog kort over Stijnen: “Er is over de zaak gesproken en nagedacht, maar daarna zijn we terug naar de orde van de dag overgegaan. De ploeg focust zich enkel op voetbal”.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties