AC Milan wint nipt van Brescia

Michiel Derwael
| 5 reacties

In een moeilijke wedstrijd heeft AC Milan de drie punten mee naar huis genomen. Op het veld van laagvlieger Brescia werd het 0-1. Door de zege behoudt de koploper een voorsprong van acht punten op de concurrentie.

AC Milan kon niet imponeren tegen Brescia. In de eerste helft waren er enkele kansjes te bespeuren voor de koploper. Een volley van  Robinho ging nipt over het doel en Cassano wrong een goede kopkans de nek om.

De tweede helft bracht geen verandering in het spelbeeld. De manschappen van Milan-trainer Allegri kregen nog enkele goede kansen, maar de afwerking ontbrak. Cassano kreeg de beste kans, maar kopte een voorzet van Seedorf ver naast het doel.

Acht minuten voor het einde van de wedstrijd was het zover. Cassano baande zich een weg door de Brescia-defensie en speelde de bal in de loop van Robinho. De Braziliaan aarzelde niet en schoot de bal tegen de netten, 0-1. Door de zege behoudt Milan een voorsprong van acht punten op Inter.