Redknapp: "City heeft verwachtingen niet kunnen waarmaken"

Fabian Morren
| 11 reacties
Redknapp: "City heeft verwachtingen niet kunnen waarmaken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tottenham kwam tegen West Bromwich afgelopen weekend niet verder dan een 2-2-gelijkspel. De Spurs hebben één punt minder dan Manchester City, de vierde in de stand. De vierde plek geeft in Engeland recht op een Champions League-ticket.

"Wij horen in de topvier", zegt coach Harry Redknapp aan Sky Sports. "Wij hebben een ijzersterke ploeg. Toch is het zonde dat we weer puntenverlies lijden tegen een op papier zwakkere tegenstander, maar het resultaat betekent niet het einde van de wereld."

"Iedereen speelt weleens een slechte wedstrijd, maar wij verspelen nog te vaak punten tegen de mindere clubs", beseft Redknapp, die niet onder de indruk is van concurrent Manchester City. "Ik had voorafgaand aan het seizoen mijn kaarten gezet op Manchester City. Ik was ervan overtuigd dat zij kampioen zouden worden."

"Zij waren namelijk in staat om grote spelers als Yaya Touré en David Silva te halen. Vervolgens werd ook Edin Dzeko nog voor een groot bedrag gekocht. Je mag toch concluderen dat City de verwachtingen niet heeft kunnen waarmaken", stelt Redknapp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties