Kris Van Der Haegen verlaat Racing Waregem

carol Vander Cruyssen
| 0 reacties
Kris Van Der Haegen verlaat Racing Waregem

KRC Waregem en Kris Van Der Haegen scheiden op het einde van het seizoen. De trainer die begin vorig seizoen al vroeg aan de deur werd gezet bij Eendracht Aalst, zal worden opgevolgd door Drazen Kukuric, dit jaar trainer bij reeksgenoot en degradant SC Wielsbeke.

“Met Kris Van Der Haegen beschikten wij over een uitstekende trainer”, zegt beheersraadlid Jan Devos, op de website van Racing Waregem. “Wij speelden een schitterende eerste ronde, maar het probleem voor Van Der Haegen was een gebrek aan tijd. Professioneel is hij trainer van de nationale U16-ploeg en hij vertoefde dan ook dikwijls in het buitenland. De ploeg werd echter goed opgevangen door onze T2 Dieter De Pessemier. Omdat Van Der Haegen nu ook nog de Pro Licence-opleiding wil volgen, zou hij nog vaker afwezig zijn. In samenspraak met de trainer werd dan ook beslist om het contract niet te verlengen. Als opvolger kozen wij voor Drazen Kukuric.” 

Kristof Dupont keert terug naar KRC Waregem

Ook hulptrainer Dieter Depessemier verlaat Waregem en zal worden opgevolgd door Francky Cieters, momenteel assistent vanKukuric bij Wielsbeke. Merkwaardig feit is, dat vorig jaar KRC Waregem en KSC Wielsbeke heel dicht bij een fusie stonden. Die werd in laatste instantie afgeblazen. Ondertussen geraakte ook bekend dat Kristof Dupont na één jaar Hamme VW terugkeert naar het Mirakelstadion, meteen al de vijfde transfer voor Waregem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties