Schouterden: "Mooi afscheid van onze supporters"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
Schouterden: "Mooi afscheid van onze supporters"
Foto: © SC

Sint-Truiden wist zaterdagavond met 2-1 te winnen tegen KV Mechelen en dat deed deugd. Nils Schouterden speelde een sterke wedstrijd en maakte een eerlijke analyse.

"Het doet deugd om nog eens een overwinning te boeken", vertelde Schouterden ons na afloop van de partij. "Dit is leuk voor de supporters en voor de ploeg. Met een overwinning in onze laatste thuiswedstrijd hebben we toch mooi afscheid kunnen nemen van onze supporters dit seizoen."

Onverwacht is groepswinst nu nog mogelijk voor Sint-Truiden. "We gaan natuurlijk voor winst tegen Cercle Brugge volgende week. We spelen alleszins nog voor de supporters en voor de premie."

Ondanks de winst, gaf Schouterden grif toe dat de eerste helft van bedenkelijk niveau was. "De eerste helft was inderdaad niet goed, in de tweede helft hadden we wel veel goede kansen."

Scheidsrechter

Over de spelleiding was hij niet te spreken. "De scheidsrechter verloor de controle over de partij en dat is natuurlijk jammer. Wij en KV Mechelen zijn twee voetballende ploegen maar nu was de tweede helft meer een gevecht en dat was jammer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties