Lokeren denkt aan Harbaoui en Milicevic

Steurbaut Kersten
| 15 reacties
Lokeren denkt aan Harbaoui en Milicevic
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waar trekt Hamdi Harbaoui volgend seizoen naartoe? De topschutter uit tweede klasse staat alvast hoog op het verlanglijstje van Sporting Lokeren. Ook Danijel Milicevic is in het vizier van de Waaslanders.

De 26-jarige Harbaoui maakte afgelopen seizoen 25 doelpunten voor OHL en lokte daarmee de aandacht van verschillende eersteklassers. Germinal Beerschot probeerde de Tunesiër het hof te maken, maar trok ondertussen al Ibrahima Sidibé aan. Bovendien zou Harbaoui te duur zijn voor de Antwerpse club.

OHL wil de speler graag in Leuven houden, maar Harbaoui wil vertrekken. Lokeren is één van de opties. “Hij is het type spits dat we zoeken”, bevestigt sportief directeur Willy Reynders aan Voetbalkrant.com. “In Play-Off 1 constateerden we een gebrek aan scorend vermogen en we hebben al contact opgenomen met OHL.”

Lokeren wil het team ook nog versterken met een offensieve flankspeler. Daniel Milicevic van Eupen is één van de pistes die op Daknam wordt gevolgd. Wellicht komt er ook nog een centrale verdediger bij.

Met Laurens De Bock en Derick Tshimanga beschikt Peter Maes over twee uitstekende linksbacks. Anderlecht en Racing Genk hebben de naam van De Bock op hun lijstje gezet. “We gaan ervan uit dat ze alle twee blijven”, aldus Reynders. “De onderhandelingen met De Bock verlopen misschien wat stroef, maar we komen er wel uit.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties