Ciman: "Ik heb recht op een uitleg van Standard"

Fabian Morren
| 33 reacties
Ciman: "Ik heb recht op een uitleg van Standard"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laurent Ciman zat de laatste weken voortdurend op de bank bij Standard. Toch selecteerde bondscoach Georges Leekens de verdediger.

 "Iedereen weet dat ik de enige speler in deze kern ben die geen titularis is bij zijn club", zegt Ciman, die wel een goede kans maakt op een basisplaats tegen Turkije. "In de gegeven omstandigheden verwachtte ik niet dat ik geselecteerd zou worden voor de nationale ploeg."

"Dit is dan ook één van de selecties die me het meest plezier doet. Ik ben verre van een Lionel Messi en dat weet ik. Maar Georges Leekens kent me als geen ander. Hij weet: als hij me nodig heeft, ben ik er. Ik ben heel blij hier te zijn."

Hoe is het bij Standard zo ver kunnen komen? "Nadat ik een foutje maakte in de reguliere competitie, paste ik niet meer in de plannen van Standard voor play-off I", weet Ciman. "En in die play-offs draaide de ploeg, dan is het ook maar normaal dat die blijft staan."

"Maar ik vind het niet normaal dat ik ook voor de beker naast de ploeg gezet werd. Daarover ga ik uitleg vragen, want dat heeft me pijn gedaan. Sommige dingen moet je accepteren, maar ik heb anderzijds ook het recht op een uitleg waarom ik niet meer in de ploeg sta."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties