Janssens: "Kern Lierse nog niet compleet"

Janssens: "Kern Lierse nog niet compleet"
Foto: © SC

Chris Janssens heeft een goed gevoel na de eerste werkdag als trainer bij Lierse. Toch is de kern nog niet compleet, want Janssens heeft nog enkele versterkingen op het oog.

De kern van Chris Janssens is nog niet compleet. "De deal met Ervin Zukanovic van Eupen zit in een afrondende fase. De Venezolaan Jezus Meza hopen we ook te halen. Meza is een dribbelvaardige middenvelder met scorend vermogen."

"En daar komt in principe nog één speler bij. Dat heb ik afgesproken met CEO Jesse De Preter. We willen niet opnieuw een karrenvracht nieuwe spelers zoals vorig seizoen."

Wie moet weg?
"Het standpunt van de club over Jurgen Cavens blijft hetzelfde. We willen hem helpen bij een zoektocht naar een club, maar hij mag bij ons ook meetrainen en wat beloftematchen spelen zodat zijn conditie op peil blijft."

"Benjamin Nicaise is enorm gemotiveerd en wil zich bewijzen tegenover iedereen. Van zo'n instelling hou ik, ik zie voor hem een belangrijke rol weggelegd dit seizoen. Wat dat voor Tomasz Radzinski betekent, moet nog blijken. Radzinski moet eerst nog praten met sterke man Maged Samy."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties